ОНИ СУ НАЈБОЉИ МЕЂУ НАЈБОЉИМА У ПАЛИЛУЛИ!
27.12.2013


Најбољи ученици и студенти, који се школују у образовним установама на територији Градске општине Палилула у Нишу, по традицији представљени су на фотографијама општинског КАЛЕНДАРА за 2014.годину. То је био повод да у сусрет Новогодишњим и Божићним празницима, у Нишком културном центру општина Палилула организује „дружење са најбољима“ и промоцију Календара. Ове године, ученике и студенте је фотографисао Братислав Петковић, професионални арт фотограф. На промоцији КАЛЕНДАРА општине за 2014.годину „Најбољи међу најбољима у 2013“ у општини ПАЛИЛУЛА, присуствовало је 148. најуспешнијих из 15 образовних установа, школа и факултета, али и њихови професори, директори и декани. У присуству Марије Брајдић, начелнице општинске Управе, чланова Већа, Ивице Стојановића и Милоша Стојиљковића, присутне је поздравио Бобан ЏУНИЋ, председник Градске општине Палилула.

„Ово је шеста година за редом како се у општини Палилула промовишу најбољи ученици и студенти – рекао је Бобан Џунић, председник општине. Желимо да им и на овај начи одамо признање за остварене резултате у образовању и душтвеним активностима у протеклој години и скренемо пажњу јавности на њихов успех. Они су генерација од које се очекује да у будућности унапреде квалитет и стандард живота у нашој средини. Наша Канцеларија за младе општине Палилула редовно прати интересовања и потребе младих и укључује их у остваривање пројеката општине-нагласио је председник Џунић.

Градска општина Палилула као одговорна градска општина Града Ниша, у Акционом плану развоја значајан простор је посветила повезивању образовања, науке и локалне самоуправе. И ова активност је усмерена пре свега на подршци унапређењу образовања младих и реформисању рада у основним и средњим школама и на факултетима са подручја нишке Палилуле. (ЕКОполис, Д.Видојковић)

ГАЛЕРИЈА СЛИКА - facebook